Elektrische fietsen

Nederland is fietsland nummer één. Al op vroege leeftijd leren kinderen fietsen. Amper uit de luiers en hup op de fiets. Nederland is overwegend vlak en dat is ook de reden dat veel buitenlanders ons land hebben leren kennen als fietsland. Klein probleem: Nederland kent veel wind. Helemaal niet erg, zo lang die wind in de rug zit. Maar dat valt vaak tegen, en daar hebben ze nu wat op gevonden.

Trapondersteuning

De elektrische fiets heeft in rap tempo Nederland veroverd. De fiets heeft trapondersteuning en dat maakt het fietsen een stuk gemakkelijker wanneer het even tegen zit. In de heuvels van Limburg, in de duinen, op de brug of wanneer u door een lichamelijk ongemak wat minder kracht kunt zetten. Wanneer u wind mee heeft, kunt u gewoon de trapondersteuning uitschakelen en genieten van een ontspannen trapbeweging. Zo blijft u toch in beweging, maar wordt u geholpen wanneer het even tegen zit. Waarom zou u het zich moeilijk maken als het ook gemakkelijk kan? Dát is elektrisch fietsen.

Actieradius

Uw fietsvakman kan u helpen om een goede keuze te maken. Cornelis2wielers is dealer van kwaliteitsmerken als Gazelle, Sparta en Pointer. Hij kan u alles vertellen over de actieradius, hoe u de deze kunt verhogen, over de accu, maar ook over het onderhoud, het gebruik, de techniek en hoe kinderlijk eenvoudig de bediening is. Want iedereen kan rijden op een elektrische fiets en iedereen kan genieten van de mogelijkheden, want die zijn er volop. In onze showroom is kiezen eenvoudig, wel raden wij aan altijd eerst een proefrit te maken. Bij aankoop van een nieuwe elektrische fiets krijgt van ons drie servicebeurten aangeboden. Een goed gevoel bij een vakman in de buurt die graag met zijn tijd mee gaat.

Voorbeelden uit ons assortiment

Sparta Emotion C1

sparta emotion c1

Normale prijs: € 1.299,00

Speciale prijs: € 999,00